"Min-Jae dünyanın en iyi stoperi"

"Min-Jae dünyanın en iyi stoperi"
Sezon başında Spor Toto Süper Lig ekibi Fenerbahçe'den ayrılarak Napoli'ye transfer olan Güney Koreli savunmacı Kim Min-Jae, İtalya'yı sallamaya devam ediyor. 

Son olarak takımının Atalanta ile oynadığı İtalya Serie A karşılaşmasına ilk 11'de başlayan Min-Jae, 76. dakikada yerini Juan Jesus'a bıraktı. Napoli, mücadeleyi 2-0 kazanarak şampiyonluk yoluna doludizgin devam etti. 

Napoli Teknik Direktörü Luciano Spaletti, mücadele sonrasında Kim Min-Jae'den övgü dolu sözlerle bahsetti. 

"En az 20 inanılmaz iş yapıyor"

Spaletti, "Kim, her maç en az 20 tane inanılmaz iş yapıyor. Kim Min-Jae, benim için gerçekten de dünyanın en iyi stoperi. Topu ayağına alıp koşmaya başladığında topu beş saniye içerisinde rakip ceza sahasına sokabilecek yeteneğe sahip. Bu inanılmaz..." şeklinde konuştu. 

Oyuncusuna methiyeler düzen Spaletti, "Teknik ekip olarak ona anlattığımız her şeyi dikkatlice dinleyerek sahaya çıkıyor. Fiziksel yeterliliği çok üst seviyede bir stoper." dedi. 

18 milyon Euro karşılığında transfer olmuştu

18 milyon Euro karşılığında Fenerbahçe'den Napoli'ye transfer olan 26 yaşındaki futbolcu, Napoli forması ile 33 karşılaşmada sahada yer alırken, 2 gol ve 1 asistlik katkı sağladı. 

beinsports.com.tr / Dış Haberler