"Mesut sahada olabilir"

"Mesut sahada olabilir"
Almanya Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Joachim Löw, hafif sakatlığı bulunan Mesut Özil'in, yarın Kazakistan ile oynanacak Avrupa Şampiyonası eleme grubu maçında büyük ihtimalle forma giyeceğini söyledi.

Löw, dizinden hafif rahatsızlığı bulunan ve Türkiye ile oynanan maçtan bu yana antrenman yapamayan 21 yaşındaki futbolcunun bugün çalışmalara katılacağını ve bir terslik olmazsa yarın oynayacak duruma geleceğini belirtti.
 
Alman teknik direktör, iyileşememesi durumunda Mesut'un pozisyonunda Toni Kroos, Cacau veya Marco Marin'in tercih edileceğini, Marin'in diğer oyunculara göre bir adım önde olduğunu kaydetti.
 
Kazakistan maçının zorlu geçeceği tahmininde bulunan Löw, rakiplerinin, Azerbaycan'a nazaran daha kuvvetli olduğunu söyledi.
Löw, Kazakistan karşısına, Türkiye maçının ilk 11'inde fazla bir değişiklik yapmadan çıkacaklarını da ifade etti.
 
Sakatlığı nedeniyle Türkiye maçında forma giyemeyen Bastian Schweinsteiger yarın oynanacak maçın da kadrosunda bulunmuyor.
 
Kazakistan'da oynanacak maçta tarafların olası 11'leri şöyle:
 
Kazakistan: 1-Andrei Sidelnikov, 14-Mikhail Rozhkov, 4-Renat Abdulin, 16-Aleksei Popov, 3-Aleksandr Kirov, 13-Azat Nurgaliyev, 2-Kazbek Geteriyev, 7-Evgeni Averchenko, 15-Genrikh Shmidtgal, 10-Nurbol Zhumaskaliyev, 11-Sergei Khizhnichenko.
 
Almanya: 1-Manuel Neuer, 16-Philipp Lahm, 17-Per Mertesacker, 14-Holger Badstuber, 5-Heiko Westermann, 6-Sami Khedira, 18-Toni Kroos, 8-Mesut Özil, 10-Lukas Podolski, 13-Thomas Mueller, 11-Miroslav Klose.