Mert Günok: "Bizim bunu yapmamamız lazım"

Video yükleniyor...

Trendyol Süper Lig'de 32. hafta karşılaşmasında Beşiktaş ile Yılport Samsunspor'un 1-1 berabere kaldığı maçın ardından siyah beyazlı ekipte futbolculardan Necip Uysal, Alex Oxlade-Chamberlain ve Mert Günok alınan 1 puanı beIN SPORTS mikrofonlarına özel açıklamalarda bulundu. 

İşte o açıklamalar:

Mert Günok: "İlk yarı iyi bir oyun vardı. Haftalardır yapamadığımız iyi oyununu ilk yarıda gösterdik ama ikinci yarı geri çekildik. Kötü bir pozisyonda golü yiyince biraz doğaçlamaya döndü. Bizim bunu yapmamamız lazım. Taraftarımız hala stadı dolduruyor ama biz sezon başından beri iyi gitmiyoruz. Elimizde bir kupa var. Herkes ona sarılmış durumda. Taraftarımızı üzmeye devam ediyoruz, üzgünüz."

Necip Uysal: "Çok üzgünüz! Bize bu skorlar yakışmıyor. İlk yarı oynadığımız oyun gibi olmamız gerekiyor. İkinci yarı bize yakışmayan bir mücadele verdik. Bu sezon bizim için işler çok kötü gidiyor. Taraftarımızdan özür diliyoruz."

Alex Oxlade-Chamberlain: "Sakatlık sonrası iyi hissediyorum, bu süreçte çok fazla çalıştım. Zamanla, süre aldıkça daha da iyi olmaya çalışacağım. Çok üzgünüz, içeride oynadığımız bir maçta iyi de başlamıştık. İkinci yarı işler bizim için negatife döndü. Bunu düzeltmemiz lazım. Saçma bir hatadan dolayı rakip fırsatı iyi değerlendirip golü buldu. Üzgünüz."