ÖZET | Medipol Başakşehir 4-0 Kasımpaşa

Video yükleniyor...

Medipol Başakşehir, Spor Toto Süper Lig'in açılış haftasında Kasımpaşa'yı 4-0 mağlup etti.

Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanan mücadelede ev sahibine galibiyeti getiren golleri Aleksic, Szysz, Mounir ve Deniz Türüç (P) kaydetti.

Kasımpaşa, Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında Fenerbahçe'yi ağırlayacak. Medipol Başakşehir ise Arabam.com Konyaspor ile karşılaşacak.

Maçtan dakikalar

Başakşehir karşılaşmanın 10. dakikasında öne geçti. Volkan Babacan'ın uzun pasıyla savunma arkasına sarkan Szysz, son çizgiden meşin yuvarlağı altıpas önüne hareketlenen Aleksic'e gönderdi. Aleksic'in gelişine vuruşunda top ağlara gitti. İzlemek için tıklayın!

Ev sahibi 37. dakikada farkı 2'ye yükseltmeye çok yaklaştı. Mahmut Tekdemir'in kale ağzında yaptığı vuruşa savunma son anda müdahale etti ve top dışarı çıktı. İzlemek için tıklayın!

Bu pozisyondan 1 dakika sonra Başakşehir golü buldu. Mounir'in sol çaprazdan sert şutunda yan direkten dönen top savunmaya çarptı ve altıpas önünde Szysz'in önüne düştü. Szysz'in yakın mesafeden dönerek şutunda, meşin yuvarlak fileleri havalandırdı. İzlemek için tıklayın!

57. dakikada savunmadan sıyrılan Serdar Gürler dar açıdan vuruşunu yaptı ancak Ertuğrul gole izin vermedi. İzlemek için tıklayın!

Maçın etkili ismi Mounir, 74. dakikada sahneye çıktı. Serdar'ın ortasında iyi hareketlenen Mounir, golünü kaydetti. İzlemek için tıklayın!

Bu pozisyondan 2 dakika sonra ceza sahasına giren Deniz Türüç, Petretta'nın müdahalesiyle yerde kaldı ve hakem penaltı noktasını gösterdi. Penaltıda topun başına geçen Deniz Türüç, farkı 4'e çıkardı. İzlemek için tıklayın!

82. dakikada Kasımpaşa tehlikeli geldi. Yunus Mallı karşı karşıya pozisyonda Volkan Babacan'ı geçemedi. İzlemek için tıklayın!

Süper Lig Özetler İÇİN TIKLAYIN