Marcao transferini anlattı! "Sevilla beni aradığında..."

Marcao transferini anlattı! "Sevilla beni aradığında..."
Sezon başında Galatasaray'dan İspanya La Liga ekibi Sevilla'ya transfer olan Marcao İspanya basınında transfer sürecini anlattı.

Relevo'ya verdiği röportajda, transfer teklifinin geldiği dönemi ve süreci şöyle anlattı, "Sevilla beni aradığında herşey harikaydı. Bir müddet daha Galatasaray'da devam etmek zorundaydım. Şu an Sevilla'da olmak benim için çok önemli". 

Ayrıca Sevilla'nın sportif direktörü  Monchi ile transfer görüşmesinin de çok kısa sürdüğü belirten Marcao, "Monchi bana takımla ilgili bir şeyler anlatmadı. Sevilla şehrini, tarihini ve sahip olduğu harika futbol takımını zaten biliyordum" dedi.

"Futboldan hiç bu kadar uzak kalmamıştım"

Transfer olduktan sonra sakatlıklar sebebiyle İspanya ekibinde forma şansı bulamayan Marcao, "Futboldan hiç bu kadar uzun süre ayrı kalmamıştım. Daha güçlü döneceğime dair inancım hep vardı." ifadelerini kullanırken Julen Lopetegui'nin ayrılığı sonrası takımın başına geçen teknik direktör Jorge Sampaoli ile görüşemesini şu sözlerle anlattı, "Tam anlamıyla henüz hazır değildim, ancak Sampaoli benimle görüşme yaptı. Antrenmanlarda iyi olduğumu söyledi. Ben de kendimi iyi hissettiğimi söyledim ve oynamam yönünde karar aldık."

Diğer bir eski Galatasaray'lı Fernando hakkında da konuşan 24 yaşındaki yıldız, "Kampın ardından Fernando'yu daha fazla görmeye başladım. Onun oyun tarzını çok beğeniyorum" sözlerini söyledi.

12 milyon Euro bonservis ve bonuslar ile transfer olan Marcao bu sezon sakatlıklar nedeniyse Sevilla'da 3 karşılaşmada forma giyebildi.

beinsports.com.tr / Dış Haberler