Ancelotti doğruladı! Real Madrid'li yıldız ayrılıyor...

Ancelotti doğruladı! Real Madrid'li yıldız ayrılıyor...
İngiltere Premier Ligi ekibi Manchester United, Real Madrid'in yıldız orta sahası Casemiro için 60 + 10 milyon Euro'luk transfer teklifinde bulundu. 

İtalyan gazeteci Fabrizio Romano'nun haberine göre sezona çok kötü bir başlangıç yapan ManU yaptığı dev teklifle transferi bitirmeyi planlarken, Casemiro'nun da kendisine yapılan teklifi kabul etmesiyle birlikte transferin kısa sürede tamamlanması hedefleniyor.

Real Madrid teknik direktörü Carlo Ancelotti, La Liga'da yarın deplasmanda Celta Vigo'ya karşı oynayacakları karşılaşma öncesinde düzenlediği basın toplantısında Casemiro'nun ayrılmak istediğini doğruladı.

Ancelotti, "Bu sabah Casemiro ile konuştum. Yeni fırsatları, meydan okumaları denemek istiyor. Ben ve kulüp, Casemiro'nun bu kulübe verdiklerini ve karakterini bildiğimizden onun bu isteğini anlayışla karşılıyoruz. Onun bu arzusuna saygı göstermeliyiz." dedi.

Casemiro'nun Manchester United'a transferi konusunda görüşmelerin devam ettiğini, henüz resmi bir şey olmadığını kaydeden İtalyan teknik adam, "Şu anda Real Madrid'in oyuncusu ama ayrılma isteği belli. Bir anlaşma sağlanırsa, onu değiştirecek kaynaklarımız var. Bu mevkide 6 futbolcumuz var ve bütün sezonu geçirmeye yeter. Bizim hedefimiz tüm kupalarda mücadele etmek ve bunu Casemiro ile veya onsuz en iyi şekilde yapacağız." şeklinde konuştu.

6 milyon Euro'ya gelmişti

2013 yılında Brezilya ekibi Sao Paulo'dan 6 milyon Euro'ya transfer edilen Casemiro, Real Madrid ile 336 maça çıkarken, 31 gol ve 29 asistlik katkı sağladı. 

İspanyol ekibiyle birçok başarı yaşayan 30 yaşındaki Casemiro, Real Madrid kariyeri boyunca 5 Şampiyonlar Ligi, 3 İspanya Ligi, 3 FIFA Kulüpler Kupası, 3 UEFA Süper Kupa şampiyonluğu bulunuyor.

beinsports.com.tr / Dış Haberler