Maguire için iki İtalyan devi devreye girdi

Maguire için iki İtalyan devi devreye girdi
Avrupa'da ara transfer döneminin tamamlanmasına çok kısa bir süre kala, Avrupa'nın dev kulüpleri transferde işleri biraz daha hızlandırdı. 

İngiltere Premier League ekiplerinden Manchester United'da forma giyen ve performansı ile takıma transfer olduğu ilk günden bu yana eleştirilerin odağı haline gelen Harry Maguire hakkında ise flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı. 

Daily Mail'de yer alan habere göre, Inter ve Roma, İngiliz savunmacıyı kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor. 

Haberde her iki kulübün de oyuncuyu sezon sonuna kadar kiralamak istediği, şu aşamada oyuncunun bonservisini almak istemediği de belirtildi. 

Tarihin en pahalısı olmuştu

2019/20 sezonunun başında Leicester City'den Manchester United'a 87 milyon Euro karşılığında transfer edilen ve o dönem tarihin en pahalı savunma oyuncusu ünvanının sahibi olan Maguire, Manchester United forması ile 160 karşılaşmada sahada yer alırken, 7 gol ve 5 asistlik katkı sağladı. 

Erik Ten Hag'ın takımın başına geçmesinin ardından iyiden iyiye takımdaki yerini Lisandro Martinez ve Raphael Varane'a kaptıran Maguire, bu sezon Premier League'de çıktığı 8 karşılaşmada ise gol veya asist katkısı veremedi.

beinsports.com.tr / Dış Haberler

İNGİLTERE PREMIER LEAGUE ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN