Lukaku-Chelsea gerilimi yükseliyor! Tuchel'den açıklamalar...

Lukaku-Chelsea gerilimi yükseliyor! Tuchel'den açıklamalar...
İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea'nin yıldız forveti Romelu Lukaku, geçtiğimiz günlerde bir açıklama yapmış ve Chelsea'de mutsuz olduğunu dile getirmişti. 

Bu gelişme sonrasında Chelsea'nin Alman teknik direktörü Thomas Tuchel de Liverpool mücadelesi öncesinde düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

"Bundan hoşlanmıyorum"

Takım içerisinde sakin bir ortama ihtiyaç duyulduğunu belirten Tuchel, "Dürüst olmak gerekirse bundan hoşlanmıyorum çünkü kargaşaya ihtiyacımız yok. Sakin bir ortama ve odaklanmaya ihtiyacımız var ve bu yardımcı olmuyor." dedi.

Lukaku'nun mutsuzlıuğunu fark etmediğini belirten deneyimli teknik adam, "Onun mutsuz olduğunu hissetmedim. Ben tam tersini hissediyordum. Bana bunu dün sabah sorsaydın, tam tersini hissettiğimi söylerdim, bu yüzden bu bir sürpriz ama bu soru için yanlış kişiyim. Bunu konuşacağız ve bunu kapalı kapılar ardında yapacağız." diye konuştu.

Kulüp şaşkın

Kendisiyle birlikte takımdaki kimsenin de Lukaku'nun mutsuzluğundan haberdar olmadığının altını çizen Tuchel, "Başarılı olmak için soyunma odasının her zaman uyum içinde olması gerekli değil, birbirinizi sevmek zorunda değilsiniz. Bu binadaki hiç kimsenin onun mutsuz olduğunun farkında olduğunu sanmıyorum. Bizi çok şaşırtan da bu. Bu yüzden öncelikle kontrol etmemiz gerekiyor. Böyle olması için hiçbir neden göremiyorum. Romelu'nun ne dediğini görmek için bekleyeceğim ve sonra duruma bakacağız." ifadelerinde bulundu.