Löw, Müller'e sahip çıktı

Video yükleniyor...

Dünya Kupası F grubundaki son maçında Güney Kore ile karşılaşacak olan Almanya'da teknik direktörü Joachim Löw maç öncesi kameraların karşısına geçti. Tecrübeli çalıştırıcı İsveç maçı ile üzerlerindeki baskıyı attıklarını söylerken, eleştirilen Thomas Müller'e de sahip çıktı.

Dünya Kupası F Grubu'ndan çıkmak için Güney Kore ile karşılşacak olan Almanya'da teknik direktör Joachim Löw basın toplansıtı düzenledi.

Sözlerine turnuvanın ilk karşılaşmasında aldıkları mağlubiyet ile başlayan Löw; "Meksika maçı sonrası takımda hava hiç iyi değildi. Üzerimizdeki baskı inanılmaz seviyelere gelmişti, İsveç maçından sonra ise bir rahatlama oldu adeta herkes derin bir nefes aldı" açıklamasında bulundu.

Gruptan çıkma şanslarının ne denli yüksek olduğunu bilmediğini belirten tecrübeli çalıştırıcı en az iki farklı kazanmak istediklerinin altını çizdi. 

Takımdaki sakat futbolcular hakıkında da bilgi veren 58 yaşındaki çalıştırıcı; "Rudy'nin burnu kırık ve bu maç oynayamayacak ancak Hummels hazır halde" şeklinde konuşurken performansı eleştirilen Thomas Müller'e de sahip çıktı; "Müller ile Meksika maçı sonrası konuştuk; o eleştiriye açık biri ve en önemlisi de kendisini eleştiriyor olabilmesi. Bu iki maçtan bağımsız Müller bizim için çok önemli" açıklamasını yaptı.

Löw turnuvadaki varlığı ile büyük polemik yaratan video yardımcı hakem sistemini ise desteklediğini söyledi.