Lewin gol atmadan duramıyor

Video yükleniyor...

Domınic Calvert Lewin'in rüya gibi başlayan sezonu hız kesmeden devam ediyor. Everton ile sezona olağanüstü bir başlangıç yapan ve 5 maçta 9 golün altına imzasını atan 23 yaşındaki futbolcu,, İngiltere milli takımıyla çıktığı ilk karşılaşmada da fileleri havalandırmayı başardı. İngiltere'nin Galler ile oynadığı hazırlık karşılaşmasının açılış golünü kaydeden Calvert Lewin, 56 yıl sonra Everton formasıyla milli takımda gol atan ilk futbolcu oldu. 

7 maçta 10 gole ulaşan ve beklentilerin üzerinde bir performans sergileyen Dominic Calvert Lewin, İngiliz basınının manşetlerini süsledi. İngiltere'nin saygın gazetelerinden The Times, "Gol atmadan duramıyor" başlığıyla okuyucularının karşısına çıkarken, İngiltere'nin Harry Kane ile birlikte Calvert Lewin sayesinde santrfor pozisyonunda uzun süre sorun yaşamayacağı değerlendirmesinde bulundu.

Calvert Lewin'in performansı milli takım teknik direktörü Gareth Southgate'in de takdirini topladı. Galler karşılaşmasının ardından kameraların karşısına geçen Southgate, oyuncusunun müthiş bir momentum yakaladığı yorumunu yaptı. 23 yaşındaki futbolcunun attığı golün yanı sıra maç içinde de etkili bir oyun ortaya koyduğunu vurgulayan Southgate, Calvert Lewın'in performansından bir hayli memnun olduğunu dile getirdi.