Lewandowski gözünü kararttı: "Vakti geldi"

Video yükleniyor...

Barcelona'nın yeni transferi Robert Lewandowski, Katalan ekibine transferine dair kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu.
  
Barcelona'nın kendisine ilgi duyduğunu öğrendiğinde oldukça şaşırdığını belirterek sözlerine başlayan Lewandowskı, "Açık konuşmak gerekirse mutlu oldum. Ancak kafam da oldukça karıştı. Bayern Münih'te kupalarla dolu geçirdiğim 8 senenin ardından oradan ayrılmak da kolay değildi. Oradaki arkadaşlarıma, kulübe ve taraftarlara da minnettarım. Ama kariyerimin yeni bir adımı, yeni bir sayfası için bu kararı almalıydım." dedi.

Barcelona yönetiminin kendisine olan ilgisinden çok etkilendiğini belirten Polonyalı futbolcu, Barcelona'nın son yıllarda geçirdiği kötü sezonların ardından yeniden yükselişe geçeceğine inandığını belirtti. 

Transferini "Benim ve kulüp için doğru zaman" ifadeleriyle niteleyen 33 yaşındaki santrfor, "Barcelona'yı yeniden zirveye çıkarmanın vakti geldi. Bu kulübün harika bir projesi ve parlak bir geleceği var ben de bu gelecekte yer alacağım için mutluyum" diyerek sözlerini noktaladı.