Kuzey Makedonya cephesi iddialı: "Buraya turist olarak gelmedik"

Video yükleniyor...

2022 Dünya Kupası Elemeleri play-off turu ilk maçında İtalya'yı deplasmanda yenerek flaş bir sonuca imza atan Kuzey Makedonya Milli Takımı, bir peri masalına imza atmak için bu akşam Portekiz karşısına çıkacak.

Porto'daki Dragao Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı kazanması halinde tarihinde ilk kez Dünya Kupası'na katılma hakkı elde edecek Balkan ülkesinde büyük bir heyecan hakim.

Üzerlerinde büyük bir baskıyla zorlu sınava çıkacaklarını dile getiren Kuzey Makedonya Teknik Direktörü Blagoja Milevski, tüm ulusun desteğini arkasında hissedeceklerini dile getirdi.

Mücadele öncesi basın toplantısında açıklamalarda bulunan Milevski, Portekiz'e büyük saygı duyduklarını belirtirken, "Biz de buraya turist olarak gelmedik. En iyi performansımızı ortaya koyup maçı kazanmaya çalışacağız" diye konuştu.

Kuzey Makedonya futbol tarihinin en önemli karşılaşmasına çıkacaklarını dile getiren Blagoja Milevski, "Kimse bizim play-off finali oynayabileceğimizi ve Dünya Kupası'na bu kadar yakın olabileceğimizi düşünmüyordu. Bugün burada düzenlenen basın toplantısında olamayacağımızı düşünen insanlar vardı ama burdayız ve bu bir tesadüf değil. Diğer takımlarda olmayıp bu ekipte olan bir şeyler var. Oyuncularımla gurur duyuyorum ve bu finale hazırız. Bu fırsatı kaçırmayacağız" açıklamasını yaptı.