Kuntz'dan ayrılık sözleri: "Neden devam etmeyeceğimi..."

Video yükleniyor...

UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası (Euro 2024) Elemeleri D Grubu dördüncü maçında Galler ile Samsun'da karşılaştı. Mücadele, 2-0'lık Türkiye galibiyeti ile tamamlandı. A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, mücadele sonrasında düzenlenen basın toplantısında konuştu. 

Kuntz, "Atmış olduğumuz önceki tohumların biraz yeşermiş olmasını, meyvelerini görmüş olduk bugün. Taktiksel olarak beklentilerimizi sahaya yansıttılar. Her şeyin geliştiğini ve büyüdüğünü söylüyordum. İnsanlar dışarıdan göremeyebilir ancak ben bunun bugün sahaya yansıdığını düşünüyorum." şeklinde konuştu. 

"Arda'nın sol ayağı benimkinden iyi"

Arda Güler'in attığı gol hakkında da konuşan Kuntz, "Arda'nın sol ayağı kesinlikle benimkinden daha iyi. Tartışmamıza bile gerek yok. Ancak onun şu anki vücudu da benim 14 yaşımdaki vücudumdu. Orada da ben daha öndeydim." diye konuştu. 

Ayrılık sözleri

Takımdaki geleceğini de değerlendiren çalıştırıcı, "Benim neden devam etmeyeceğimi anlayamadım. Geçen sene benzer bir maçta Uluslar Ligi'nde 4 maç kazandık. Bu dönemde yine benim gitmem gerektiyle ilgili haberler çıktı. Ama ben maçtan önce de söyledim, ben burada olmaktan mutluyum, ben buradaki gelişimi görüyorum. Buradaki insanlara biraz olsun daha iyi bir milli takım sunduğum için mutluyum." dedi.