Kulüpler Birliği'nin yeni başkanı Ali Koç

Kulüpler Birliği'nin yeni başkanı Ali Koç
Kulüpler Birliği Vakfı'nın olağan genel kurul toplantısında tek aday olan Ali Koç yeni başkan seçildi.

Kulüpler Birliği Vakfı'nın olağan genel kurul toplantısı sona erdi. Vakfın genel kurulunda tek aday olan Fenerbahçe Spor Kulübü başkanı Ali Koç, başkanlığa seçildi.

Vakfın mevcut başkanı Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, daha önce yaptığı açıklamada bu görevini bırakacağını ifade etmişti.

13. başkan oldu
Ali Koç, Kulüpler Birliği Vakfının 13. başkanı oldu.

2000'de kurulan Kulüpler Birliği Vakfında daha önce İlhan Cavcav, Cemal Aydın, Özhan Canaydın, Aziz Yıldırım, Yıldırım Demirören, Halil Ünal, Göksel Gümüşdağ, Dursun Özbek, Fikret Orman, Mehmet Sepil, Ahmet Nur Çebi ve Ali Ağaoğlu başkanlık yaptı.

Bakan Kasapoğlu'ndan Ali Koç'a tebrik mesajı
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Süper Lig Kulüpler Birliği Vakfı Başkanlığına seçilen Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'u tebrik etti.

Bakan Kasapoğlu, yayımladığı tebrik mesajında, "Süper Lig Kulüpler Birliği Vakfının olağan genel kurulunda başkanlığa seçilen Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'u tebrik ediyorum. Ali Koç'a çalışmalarında başarılar diliyor, başkanlık görevini devreden Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu'na da hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum." ifadelerine yer verdi.

TFF Başkanı Büyükekşi'den Ali Koç'a tebrik mesajı
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, Kulüpler Birliği Vakfı Başkanlığı'na seçilen Ali Koç'u tebrik etti.

Federasyonun internet sitesinde yer alan açıklamada, "Kulüpler Birliği Vakfının olağan genel kurulunda başkanlığa seçilen Fenerbahçe Kulübü Başkanı Sayın Ali Koç ve yönetim kurulunu tebrik ederim. Bu yeni dönemde Türk futbolunu layık olduğu yere getirmek için TFF ile Kulüpler Birliği Vakfının iş birliği içerisinde çalışacağına inancım tamdır." ifadeleri kullanıldı.

Büyükekşi, Kulüpler Birliği Vakfındaki başkanlık görevini tamamlayan Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu'na da Türk futboluna katkılarından dolayı teşekkür etti.