Trabzonspor tur şansını son maça bıraktı

Trabzonspor tur şansını son maça bıraktı
UEFA Avrupa Ligi H Grubu beşinci haftasında Trabzonspor deplasmanda Kızılyıldız'a 2-1 kaybetti.

Karşılaşmanın ilk çeyreği dengeli geçerken, gol perdesi üst üste atılan gollerle açıldı. Önce 37. dakikada Kızılyıldız öne geçti. Umut Bozok'un hatalı pasında Bukari, topu Katai'ye aktardı. Bu futbolcu da düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı kaleci Uğurcan Çakır'ın solundan filelerle buluşturdu ve skoru 1-0 yaptı.

Golden sadece 2 dakika sonra temsilcimiz Trabzonspor kazandığı duran top şansında Bakasetas'ın ceza alanı dışından sağ çaprazdan kullandığı serbest atışta, baraja çarparak yerden seken top, kaleci Borjan'ın üzerinden filelere gitti ve ilk yarı bitmeden skoru 1-1 olarak eşitledi. 

İlk yarı bu sonuçla sona ererken ikinci yarıda topun kontrolü Trabzonspor'da olsa 64. dakikada atağa çıkan Kızılyıldız'da yeniden sahneye çıkan Bukari'nin asistinde, bir dönem VavaCars Fatih Karagümrük forması giyen Aleksandar Pesic'in golüyle skor 2-1 oldu.

Maçın sonuna doğru Trabzonspor yakaladığı fırsatları değerlendiremezken, karşılaşmada başka gol sesi çıkmadı ve karşılaşma bu skorla sona erdi.

Bu sonuçla beraber Kızılyıldız puanını 6'ya çıkararak Trabzonspor ile puanını eşitledi. Grubun diğer karşılaşmasında Ferencvaros evinde Monaco ile 1-1 berabere kaldı ve Trabzonspor gruptan çıkma şansını gelecek hafta evinde oynayacağı Ferencvaros maçına bıraktı.