ÖZET | Kasımpaşa 2-3 Galatasaray

Video yükleniyor...

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında deplasmanda Kasımpaşa'yı 3-2 mağlup etti.

Sarı-kırmızılılara üç puanı getiren golleri Bafetimbi Gomis (20') ile Kerem Aktürkoğlu (50', 69') kaydetti.

Ev sahibi ekibin golleri 16. dakikada Bahoken ile 90. dakikada Sadık Çiftpınar'dan geldi.

Galatasaray bu galibiyetle puanını 13'e yükseltti. Kasımpaşa ise 6 puanda kaldı.

Yeni transferlerden 3'ü kulübede

Galatasaray'ın transfer sezonunun son gününde kadrosuna kattığı 5 oyuncudan 3'ü maç kadrosuna alındı.

Sarı-kırmızılılar, 8 Eylül'de kapanan birinci transfer ve tescil döneminin son saatlerinde Mauro Icardi, Yusuf Demir, Juan Mata, Mathias Ross ve Milot Rashica'yı kadrosuna kattı.

Kasımpaşa müsabakasında bu oyunculardan Yusuf Demir, Mathias Ross ve Milot Rashica, kadroya girebildi. Yusuf Demir 77. dakikada, Milot Rashica ise 83. dakikada oyuna dahil oldu.

Antrenman eksikliği olan Mauro Icardi ile Juan Mata haricinde 21 kişilik müsabaka kadrosuna yazılmadı. İki futbolcu, karşılaşmayı tribünden izledi.

Icardi'ye çocukları da eşlik etti.

Maçtan önemli anlar

İlk dakikada Yunus Akgün'ün sağdan ortasında arka direkte Kerem Aktürkoğlu kafa vuruşunu yaptı ancak top az farkla üstten auta gitti. İzlemek için tıklayın!

16. dakikada Kasımpaşa öne geçti. Ben Ouanes'in soldan ortasında altıpas önünde uygun durumda kafa vuruşunu yapan Bahoken ağları havalandırdı. İzlemek için tıklayın!

Galatasaray 20. dakikada  beraberliği buldu. Kasımpaşa ceza sahasında baskı kuran sarı-kırmızılılarda top ceza sahası içi sağ çaprazdaki Yunus Akgün'e geldi. Bu oyuncu bir rakibini çalımlayarak yerden kale sahasına gönderdiği topu arka direkteki Gomis ağlara gönderdi. İzlemek için tıklayın!

29. dakikada ceza sahası dışı hafif sol çaprazda topla buluşan Oliveira'nın şutunda top direkten döndü. İzlemek için tıklayın!

35. dakikada Celina'nın ceza sahası dışından sert şutunda kaleci Muslera topu güçlükle kornere çeldi. İzlemek için tıklayın!

Tirpan'ın 37. dakikada uzaktan kaleye gönderdiği topu Muslera son anda kornere tokatlayabildi. İzlemek için tıklayın!

Sarı-kırmızılılar 50. dakikada 2-1 öne geçti. 
Oliveira'nın ara pasıyla ceza sahası içi sol çaprazda buluşan Kerem Aktürkoğlu, düzgün bir vuruşla fileleri havalandırdı. İzlemek için tıklayın!

Galatasaray 69. dakikada skoru 3-1'e getirdi. Kerem Aktürkoğlu ceza sahasından çok şık vurdu. Meşin yuvarlak kaleci Ertuğrul'un çabasına rağmen ağlarla buluştu. İzlemek için tıklayın!

Kasımpaşa 90. dakikada Sadık Çiftpınar'la durumu 3-2'ye getirdi. İzlemek için tıklayın!