ÖZET | Kasımpaşa 4-1 Corendon Alanyaspor

Video yükleniyor...

Kasımpaşa, Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Corendon Alanyaspor'u 4-1 mağlup etti.

Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanan mücadelede Kasımpaşa'ya galibiyeti getiren golleri Ben Ounes, Fall (2) ve Eysseric kaydetti.

Corendon Alanyaspor'un tek golünü ise Ahmed Hassan attı.

Teknik direktör Selçuk İnan yönetimindeki ilk galibiyetini alan Kasımpaşa, ligde 7 maç sonra kazandı. İstanbul ekibi haftayı 18 puanla tamamladı.

3 maçlık yenilmezlik serisi sona eren Akdeniz temsilcisi ise 21 puanda kaldı.

MAÇTAN DAKİKALAR

Kasımpaşa karşılaşmanın 11. dakikasında öne geçti. Eysseric'in pasına gelişine vuran Ben Ouannes, topu ağlarla buluşturdu. İzlemek için tıklayın!

32. dakikada Kasımpaşa farkı 2'ye çıkardı. Eysseric'in savunma arkasına ara pasına hareketlenen Fall, kaleciyle karşı karşıya durumda top ağlara gönderdi. İzlemek için tıklayın!

Kasımpaşa 67. dakikada durumu 3-0'a getirdi. Eysseric, Selçuk İnan'ı hatırlatan vuruşuyla frikikten ağları havalandırdı. İzlemek için tıklayın!

Kasımpaşa 83. dakikada şık bir gole daha imza attı. Mamadou Fall, müthiş bir hareketle kaleciden sıyrıldı ve topu boş kaleye gönderdi. İzlemek için tıklayın!

Maçın sonucunu belirleyen gol, 90+1'de geldi. Ahmed Hassan, Corendon Alanyaspor adına skoru 4-1'e taşıdı. İzlemek için tıklayın!

Kasımpaşa: 4 - Corendon Alanyaspor: 1

Stat: Recep Tayyip Erdoğan

Hakemler: Yasin Kol, Esat Sancaktar, İbrahim Bozbey

Kasımpaşa: Ertuğrul Taşkıran, Hadergjonaj, Tarkan Serbest (Dk. 16 Graovac), Donk, Yasin Özcan (Dk. 87 Berat Kalkan), Aytaç Kara, Hajradinovic (Dk. 87 Celina), Eysseric, Ahmet Engin (Dk. 62 Bahoken), Ben Ouannes, Fall

Corendon Alanyaspor: Runarsson, Fatih Aksoy (Dk. 46 Doumbia), Fer, Furkan Bayır, Candeias (Dk. 46 Pereira), Umut Güneş (Dk. 73 Zinedine Ferhat), Lusamba (Dk. 46 Efkan Bekiroğlu), Yusuf Özdemir, Efecan Karaca, Cavaleiro (Dk. 59 Oğuz Aydın), Hassan

Goller: Dk. 11 Ben Ouannes, Dk. 32 ve 83 Fall, Dk. 67 Eysseric (Kasımpaşa), Dk. 90+1 Hassan (Corendon Alanyaspor)

Sarı kartlar: Dk. 25 Ben Ouannes, Dk. 79 Bahoken (Kasımpaşa)