Juventus, Kenan Yıldız'ın bonservisini belirledi!

Juventus, Kenan Yıldız'ın bonservisini belirledi!
Juventus’ta Kenan Yıldız krizi büyüyor. 20 yaşındaki yıldızla yapılan sözleşme görüşmeleri tıkanırken, Avrupa’nın dev kulüpleri durumu yakından takip ediyor. 

CaughtOffside'da yer alan habere göre; Real Madrid, Arsenal ve Chelsea’nin genç yıldıza ciddi ilgi gösterdiği belirtiliyor.

Sezon başında masaya oturan taraflar, yıllık yaklaşık 6 milyon euro talep eden oyuncu cephesinin isteği karşısında anlaşma sağlayamadı. Finansal yapılanmasını korumak isteyen Juventus, bu rakamı yüksek bulduğu için görüşmeleri askıya aldı.

JUVENTUS 100 MİLYON EURO BEKLİYOR

Bu sezon 3 gol ve 4 asistle dikkat çeken Kenan Yıldız’ın takımın uzun vadeli projesinin merkezinde olduğu ifade edilse de, İtalyan devi yıldızını ucuza bırakmayacak. 

Kulübe yakın kaynaklara göre Juventus, olası bir transfer için 100 milyon euro üzeri bir teklif bekliyor.

Ocak ayı yaklaşırken, Kenan Yıldız dosyası Avrupa’da en sıcak başlıklardan biri olmaya devam edecek.