İtalyan devinde hedef Vincenzo Montella! Görüşme gerçekleşti...

İtalyan devinde hedef Vincenzo Montella! Görüşme gerçekleşti...
A Milli Takımımızın EURO 2024’e katılmasında büyük pay sahibi olan İtalyan teknik direktör Vincenzo Montella, turnuva sonunda ülkesine dönebilir.

İtalyan medyasından La Gazzetta dello Sport’ta yer alan habere göre; Napoli başkanı Aurelio De Laurentiis'in hedefi Montella'yı takımın başına getirmek. Serie A’da geçtiğimiz sezon kazanılan şampiyonluğun ardından bu sezon büyük bir çöküşe geçen Napoli, ligde sekizinci sırada yer alıyor. Gelecek sezona yönelik çalışmaların başladığı İtalyan devinde ilk hedefin Vincenzo Montella'nın olduğu akarıldı.

Habere göre Napoli’nin Rudi Garcia ile yollarını ayırmaya hazırlandığı ve takımın Montella'ya emanet edilmek istendiği bilgisine yer verildi. Ayrıca Aurelio De Laurentiis ile Montella'nın Roma'da bir buluşma gerçekleştirdiği ileri sürüldü.

Napoli başkanının 49 yaşındaki çalıştırıcıyı Türkiye’yi EURO 2024’e taşıdığı için tebrik ettiği ve çeşitli konuların masaya yatırıldığı vurgulandı. 

A Milli Takımımız ile Almanya'da düzenlenecek olan EURO 2024 Avrupa Şampiyonası'nda takımın başında olacak olan Vincenzo Montella'nın 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

beinsports.com.tr / Dış Haberler


TRENDYOL SÜPER LİG ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN