İşte Manchester United'ın transferdeki bir numaralı hedefi

İşte Manchester United'ın transferdeki bir numaralı hedefi
İngiltere Premier League ekiplerinden Manchester United, yaz transfer döneminin en çok konuşulan takımı olacak. 

Bir yandan sezon sonu takımdan ayrılması gündemde olan teknik direktör Erik ten Hag'ın yerine adaylar belirleyen United yönetimi, diğer taraftan da takıma transfer edilecek yeni oyuncular için çalışmalarını sürdürüyor. 

TEAM Talk'ın haberine göre, Manchester United, Hollanda'nın köklü takımlarından PSV'nin hücum oyuncusu Johan Bakayoko yerine Crystal Palace'ın 22 yaşındaki Fransız kanat oyuncusu Michael Olise'yi transferdeki bir numaralı hedef haline getirdi. Crystal Palace yönetimi, yetenekli kanat oyuncusu için 60 milyon poundun üzerinde bir bonservis bedeli düşünüyor. 

Manchester cephesi, Johan Bakayoko'dan daha fazla bonservis bedeli ödeyecek olmasına rağmen Michael Olise'yi hem Premier Liegaue'de oynamasından dolayı hem de ligde sergilemiş olduğu başarılı performanstan dolayı takıma katmayı istiyor. 

Manchester United'ın transferde rotasını Michael Olise'ye çevirmesinin ardından 20 yaşındaki Belçikalı kanat oyuncusu için Liverpool ve Manchester City takımları transfer etme mücadelesi verecek. 

2021 yılında Reading'den Crystal Palace'ye transfer olan 22 yaşındaki Michael Olise, bu sezon 11 lig maçında 6 gol ve 3 asistlik performans sergiledi. 

beinsports.com.tr / Dış Haberler