İngiliz devinde beklenen imza geldi

Video yükleniyor...

Aston Villa, Unai Emery'nin sözleşmesinin 2027'ye kadar uzatıldığını açıkladı.

İngiltere Premier League'de bu sezon fırtına gibi esen Aston Villa'da beklenen imza geldi. Bordo mavili ekipte menajer Unai Emery'nin sözleşmesinin uzatıldığı bildirildi.

Ekim 2022'de 17. sırada aldığı Aston Villa'yı ilk sezonunda 7. sıraya kadar çıkaran, İspanyol teknik adam, bu sezon da UEFA Konferans Ligi'nde de takımını yarı finale taşıdı. Emery'nin öğrenilceri, bu sezon İngiltere Premier League ise Şampiyonlar Ligi potası olan 4. sırada yer alıyor.

İmzanın ardından açıklamalarda bulunan Unia Emery, Aston Villa'da kaldığı için mutlu olduğunu söyloerken “Villa taraftarları, kulüp sahipleri, yönetim ve gurur duyduğumuz bu harika oyuncu grubuyla birlikte yolumuzun keyfini çıkarıyoruz. Ben ve teknik ekibim, takım sahiplerinin vizyonunu paylaşıyoruz. Bu futbol kulübünü geliştirmek için iyi bir çevreye ve doğru yapıya sahibiz. Bu süre zarfında sahip olduğumuz sahiplenme ile çalışkan ruhu, akıllı kararları ve koordinasyonu sürdürmemiz gerekiyor. Daha iyiye ulaşmak için çalışacağız. Ve birbirimizden talep edeceğiz. Hırs zaten bu projenin sloganıdır ve daima öyle olmalıdır.” ifadelerini kullandı.

beinsports.com.tr / Dış Haberler