"İnanılmaz bir sezon oldu"

"İnanılmaz bir sezon oldu"
Oyuncularını tebrik eden Laso, "Bizim için olağanüstü, inanılmaz bir sezon oldu. Aralık ayında tam 7 oyuncum sakattı. İnsanlar bu kötü zamanlarda kendilerini ortaya koyuyor ve takımın önemi de burada ortaya çıkıyor. Avrupa Ligi'nin şampiyonu olduğumuz için çok gururluyum." dedi.

Fenerbahçe Doğuş'a büyük bir saygı duyduğunu anlatan Laso, "3 yıl üst üste final oynadılar. Obradovic, bütün bunların mimarıdır. Böylesi bir takımı mağlup etmenin nasıl zor olduğunu biliyorduk. Planımızı takip ettik ve asla pes etmedik. Maçın sonunda bizi biraz şüpheye düşürdüler ama oyuncularım yüreğini ortaya koyduğu için kazandık." ifadelerini kullandı.

Doncic: "Olağanüstü duygular yaşıyorum"
Normal sezonun ardından Dörtlü Final'in de en değerli oyuncusu (MVP) olan Real Madrid'in 19 yaşındaki Sloven yıldızı Luka Doncic, çok mutlu olduğunu dile getirdi.

Çok iyi bir takımda oynadığını anlatan Doncic, "Olağanüstü duygular yaşıyorum. Çok mutluyum. Gerçekten bu duyguları tarif etmek için kelimeleri bulamıyorum. Ülkemle Avrupa şampiyonu oldum, takımımla Avrupa Ligi'ni kazandım." şeklinde konuştu.

Sloven oyuncu, sezon sonu NBA'e gidip gitmeyeceğiyle ilgili yorum yapmak istemediğini kaydetti.