Hull City gözünü Süper Lig'e dikti

Video yükleniyor...

Geçtiğimiz sezon Acun Iıcalı'nın satın aldığı Hull City, önemli isimleri kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

Championship'te 2021/2022 sezonunu 19. sırada tamamlayan sarı-siyahlılar, önümüzdeki sezon iddialı bir kadro kurmayı planlıyor.

İngiliz basınında çıkan haberlerde Hull City'nin öncelikli hedefleri arasında Fenerbahçe'de kadro dışı kalan Ozan Tufan ile Atak Hatayspor'dan Adama Traore yer alıyor.

İngiltere'de cuma günü açılacak transfer döneminin başlamasıyla birlikte Traore'nin Hull City'e imza atması bekleniyor.

Fenerbahçe'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Ozan Tufan'da ise önemli mesafe kaydedilirken, tarafların anlaşmaya yakın olduğu belirtildi.

Hull City'nin Süper Lig'den transfer edeceği isimler yalnız bu iki isimle kalacak gibi görünmüyor. Teknik direktör Shota'nın yeni sezon için en az 7 transfer istediği ve bu isimlerin büyük bölümünün Süper Lig'den olacağı gelen haberler arasında.

Trabzonspor ile kontratı sona eren ve henüz anlaşma sağlanamayan Anthony Nwakaeme, Hull City'nin transfer etmek istediği bir diğer isim. Sarı-siyahlılar Nwakaeme için teklifte bulunurken, oyuncunun cevabı bekleniyor.

Championship ekibi, hücum bölgesi için bu sezon Fenerbahçe'de istediği dakikaları bulamayan Pelkas'ı listeye almış durumda. Hull City, Pelkas'ın durumunu yakından takip ediyor.

Fenerbahçe'den kiralanan Allahyar Sayyadmanesh'i bonservisi ile birlikte kadrosuna katacak olan Hull City, Öznur Kablo Yeni Malatyaspor'dan ayrılması beklenen Gana'lı lı golcü Benjamin Tetteh ile de ilgileniyor.. 

Allahyar'ın transferinin birkaç gün içinde açıklaması beklenirken, orta saha için de tanıdık bir isim olan Jean Michel Serri ile anlaşma kaydedildiği gelen haberler arasında..