Hull City, Abdülkadir Ömür transferini açıkladı!

Video yükleniyor...

İngiltere Championship ekiplerinden Hull City, Trendyol Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor'da forma giyen Abdülkadir Ömür'ü kadrosuna kattığını duyurdu. 

Kulübün resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşım ile transfer duyurulurken bu paylaşıma, "Hoşgeldin Abdüş" notu düşüldü.



3 yıllık imza


Hull City, oyuncu ile 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 2027 yılına kadar sözleşme imzalandığını da duyurdu.

İşte transfer için ödenecek ücret

Trabzonspor ise KAP'a yaptığı açıklamada, Hull City'nin Abdülkadir Ömür'ün sözleşme fesih bedeli olarak 2.5 milyon Euro ödeyeceğini bildirdi.

Trabzonspor'un KAP'a yaptığı açıklamanın tamamı şu şekilde:

"Profesyonel futbolcumuz Abdülkadir Ömür'ün, Hull City'ye kesin transferi konusunda anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre; Hull City, Kulübümüze, sözleşme fesih bedeli olarak 2.500.000.-EUR ödeme yapacaktır. Anlaşma kapsamında; Hull City'nin, oyuncu ile sözleşmesi devam ettiği süre boyunca İngiltere Premier Lige çıkması halinde, Kulübümüze, 2.500.000.-EUR daha ödeme yapacaktır. Ayrıca, Kulübümüze, oyuncunun bir başka kulübe kiralanması ve/veya kesin transferinin gerçekleşmesi halinde elde edilecek transfer bedelinin, işbu anlaşma dolayısıyla Kulübümüze ödenen/ödenecek bedeller düşüldükten sonra kalan kısmının %50'si ödenecektir. Yine anlaşma uyarınca, oyuncunun Türkiye'ye transferi durumu söz konusu olması halinde öncelik hakkı Kulübümüze ait olacaktır."

TRENDYOL SÜPER LİG ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN