"Hedeflediğimiz ve arzuladığımız oyunu oynadık"

"Hedeflediğimiz ve arzuladığımız oyunu oynadık"
Spor Toto 1. Lig'de konuk ettiği Bodrumspor'a 2-0 mağlup olan Altınordu'nun teknik direktörü Ufuk Kahraman, kötü gidişi durduramadıklarını söyledi.

Kahraman, maçın ardından katıldığı basın toplantısında, müsabakaya gol pozisyonuyla başladıklarını ama her zamanki gibi bireysel hataların gol yemelerine neden olduğunu kaydetti.

Maçın ilk yarısında 4 pozisyonu değerlendiremediklerini aktaran Kahraman, "Son 6 haftadır en çok gol pozisyonuna girdiğimiz maçtı. İkinci yarı direkten dönen bir topumuz var. Kaçırdığımız pozisyonumuz var. Oyuncularımız elinden geleni yapmaya çalıştı. 2-0'dan sonra düşmemeye ve maçı çevirmeye çalıştılar. Kazanmak istiyorduk. Kötü giden bir süreç var. Bu hikayeyi değiştirmek için her şeyi yapıyoruz. Çabalıyoruz. Tabii ki eksikliklerimiz var. Onlar da bizi zorluyor. Bu iki haftayı iyi geçirip, ikinci devreye hazırlanmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Taşdemir: "Bizim için kritik bir 3 puandı"

Bodrumspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, Altınordu karşısında maça çok iyi başladıklarını ve hedefledikleri sonucu aldıklarını dile getirdi.

Baskılı oyunlarının neticesinde 2 gol bulduklarını belirten Taşdemir, "Rakibe kendi ayağımızla 2 pozisyon verdik. İkinci yarı farka gidebilirdik. Özellikle Koray (Kılınç) girdikten sonra çok net pozisyonlar kaçtı. Hedeflediğimiz ve arzuladığımız oyunu oynadık. Neticesinde 3 puanı aldık. Bizim için kritik bir 3 puandı. Kazandığımız için mutluyuz. Oyuncu arkadaşlarımın ayağına ve yüreğine sağlık." şeklinde konuştu.