"Hayal kurarken, düşlerimizde kaybolmamamız gerekiyor"

"Hayal kurarken, düşlerimizde kaybolmamamız gerekiyor"
Chelsea ile Porto arasında oynanacak Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş karşılaşması öncesi iki takımın teknik direktörü kameraların karşısına geçti ve mücadeleye dair görüşlerini dile getirdi.

İlk maçı 2-0 kazanan Chelsea'nin menajeri Thomas Tuchel, "Ben bu kulübe şampiyonluklar kazanmaya geldim. Bu yüzden her maçı kazanıp, sonuca ulaşmak istiyorum. İlerleyen dönemde Avrupa'da bir kupa kazanabilir miyiz? Bunu şimdilik bilemem ama belki 2, 3 veya 5 yıl içinde olabilir. Fakat şu an için en zorlu maçımız; oynayacağımız maç. Bu yüzden hayal kurarken, düşlerimizde kaybolmamamız gerekiyor" değerlendirmesini yaptı.

Porto Teknik Direktörü Sergio Conceicao ise; mutlak konsantrasyonla mücadeleye çıkmaları gerektiğinin altını çizdi. Rövanşta kompakt bir oyun ortaya koyma zorunluluklarının bulunduğunu dile getiren portekizli çalıştırıcı, "Gol atıp aynı zamanda yemememiz gerekiyor. Aksi takdirde işimiz zorlaşır. Maçtaki stratejimiz de bu yönde olacak" diye konuştu. Bu sezon oynadıkları her karşılaşmada kulüp felsefesine yakışır oyun oynadıkları yorumunu yapan Conceicao, "Hiçbir maçta Porto'nun kendine has oyun stilinden taviz vermedik. Chelsea karşısında da bu değişmeyecek" ifadelerini kullandı.