Harry Kane yine tarihe geçti! Milyon Euro'luk yeni rekor...

Harry Kane yine tarihe geçti! Milyon Euro'luk yeni rekor...
Alamnya Bundesliga ekiplerinden Bayern Münih forması giyen Harry Kane, 4 aylık süreçte kulüp tarihinin en fazla forması satılan futbolcusu olmayı başardı.

İngiltere Premier Ligi takımlarından Tottenham'da 10 sezon oynayan ve bir çok rekoru altüst ettikten sonra yaz transfer döneminde Bavyera ekibinin yolunu tutan Kane, Almanya'da da rekorlara doymuyor. Bayern Münih formasıyla çıktığı 16 karşılaşmada 21 gol 7 asist üreten İngiliz golcü, bu kısa sürede en yüksek sayıda gol atan oyuncu olmuştu. Münih temsilcisiyle hem saha içinde hem saha dışında iyi bir uyum yakalayan kane, kulübün forma rekorunu da kırdı. 30 yaşındaki forvetin Bavyera'ya transfer olduğu ilk günlerde, 20.000'den fazla Kane forması satılmıştı. Deneyimli futbolcunun etkileyici performansıyla birlikte büyüyen ilginin artmasıyla forma satışları tavan yaptı. 

Kicker'dan alınan bilgiye göre Bayern Münih, 2020'de Şampiyonlar Ligi'ni kazandıktan sonraki en yüksek forma satış seviyesini bile aştı. Alman ekibinin kısa vadede forma satış hedefinin Kane özelinde 100 bini geçmesini bekliyor. Haberde yer alan bir diğer bilgiye göre Bundesliga şampiyonu, 2022-23 sezonu için mağazacılıktan 110 milyon euro gelir elde ettiklerini ve Kane'in de listeye girmesiyle rakamların bu sezon hızlıca artacağından emin olduğu kaydedildi.

  
ALMANYA BUNDESLIGA ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN