Hari Vukas: "Beşiktaş'ın mazereti olamaz"

Video yükleniyor...

UEFA Konferans Ligi D Grubu üçüncü maçında temsilcimiz Beşiktaş, Norveç Ligi ekiplerinden Bodo Glimt ile karşılaştı. Siyah beyazlı ekip, mücadeleden 3-1 mağlup ayrıldı. Beşiktaş antrenörü Hari Vukas, mücadele sonrasında açıklamalarda bulundu. 

BODO/GLIMT - BEŞİKTAŞ MÜCADELESİNİN DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN!

Vukas, "Rakibimiz hak etti. Onları tebrik etmek zorundayız. Bu maç özelinde konuşayım. Çok açık bir maçtı. İki taraf da kazanabilirdi. Biz şansları değerlendiremedik, onlar değerlendirdi." dedi. 

Hari Vukas, "Ne zemin ne iklim bu mağlubiyetin sebebi değil. Biz fırsatları değerlendiremedik, onlar değerlendirdi. Riskler aldık, olmadı. Maçı çeviremedik. Beşiktaş gibi bir takımın bahanesi, mazereti olamaz. 3 günde 1 maç oynuyoruz. Şu an en önemlisi maç kazanmak, acilen. Bir sonraki maça odaklanmalıyız. Tekrar 3 puan almak zorundayız." şeklinde konuştu. 

Beşiktaş Antrenörü, "Aslında zor maçlar oynadık. Deplasmandaki Galatasaray maçı ne kadar zor, anlatmama gerek yok. Bodo, buraya gelen her takıma sıkıntı yaratıyor. Kötü sonuçlar aldık ama unutmak, pozitif bakmak zorundayız. 2 maç kaybettik ama toparlanmak için birkaç günümüz var. Bu kötü durumu pozitife çevirmeliyiz." ifadelerini kullandı. 



SPOR TOTO SÜPER LİG ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN