Hamsik geri dönüyor! Yardımcı olacak...

Video yükleniyor...

Bu sezon kötü zamanlardan geçen ve teknik direktör konusunda sıkıntı yaşayan Napoli'de yeni hoca sesleri duyulmaya başlarken gündeme tanıdık bir isim geldi.

Şampiyon teknik adam Luciano Spalletti'nin takımdan ayrılmasının ardından göreve Rudi Garcia'nın geldiği Napoli'de işler beklenildiği gibi gitmemiş ve Walter Mazzarri takımın başına geçmişti.

Hamsik geri dönüyor!

Napoli'nin simge isimlerinden olan ve 520 kere forma giyerek kulüp tarihinin en çok forma giyen ismi olan Marek Hamsik tekrar Diego Armando Maradona Stadyumu'na geri dönmek üzere.

Relevo'dan Matteo Moretto'nun haberine göre Slovakya Milli Takımı'nın teknik direktörü Francesco Calzona ile ilgilenen Napoli, İtalyan teknik adam ile beraber göreve yine Slovakya Milli Takım sorumlusu Marek Hamsik'i de getirebilir.

Trabzonspor tarihine geçti

Futbol kariyerini Trabzonspor'da sonlandıran Marek Hamsik, Trendyol Süper Lig'e yolu düşen isimlerden. 2021 Temmuz'da Göteborg'dan bedelsiz olarak bordo mavililere transfer olan Hamsik takımında forma giydiği iki sezonda birer kez Süper Kupa ve lig şampiyonluğu yaşadı.



Trabzonspor'da 65 kez maça çıkan Marek Hamsik 6 gol atıp 6 da asist yaptı.

beinsports.com.tr / Dış Haberler