Hamilton emeklilik planını açıkladı! Dev proje...

Hamilton emeklilik planını açıkladı! Dev proje...
Formula 1 takımlarından Mercedes'in pilotu Lewis Hamilton, emekli olduktan sonra moda ve film sektörüne girmek istediğini söyledi.

Gelecek sezon Ferrari'ye transfer olacak Lewis Hamilton, emeklilik planları hakkında konuştu. GQ'ya açıklamalarda bulunan 39 yaşındaki pilot, Formula 1 kariyerini noktaladıktan sonra moda ve film sektöründe ilerlemek istediğini söyledi.

Giyim tarzı ve aksesuarlarıyla padokun her zaman en dikkat çeken ismi olmayı başaran İngiliz pilot "Zor olan her şeyi yapmak istiyorum. 'Yapamam' kelimesine inanmıyorum." ifadelerini kullandı.

Daha önce dünyaca ünlü bir giyim firmasıyla ortak koleksiyon çıkaran Lewis Hamilton, gelecekte kendi markasını yaratmak istediğini belirtti.

BRAD PITT İLE FİLM PROJESİ
Modanın yanı sıra film sektörüyle de ilgili olduğunu söyleyen Hamilton, Hollywood dünyasından ünlü isimlerle bir araya geldiğini açıkladı.

Ünlü oyuncu Brad Pitt, yönetmen Joseph Kosinski ve yapımcı Jerry Bruckheimer'ın da bulunduğu ekiple bir yarış filmi yapmak istediğini belirten Hamilton, oyunculuk konusunda da açık kapı bıraktı.

TOM CRUISE İLE OYNAYACAKTI
Lewis Hamilton, 2018 yılında ilk film deneyimini Top Gun: Maverick ile yaşamak üzere olduğunu ancak Formula 1 takvimindeki yoğunluk nedeniyle projede yer alamadığını söyledi. 

Tom Cruise ile yakın arkadaş olan İngiliiz pilot, film için davet aldığını söylerken "Ancak 2018 sezonunun ortasıydı ve Ferrari'den Sebastian Vettel ile şampiyonluk için yarışıyorduk. Çekimler için sezonun son aylarında sette birkaç hafta gerekecekti. Tom Cruise ve yönetmen Joseph Kosinski'ye kalbim kırılarak filmde olamayacağımı söyledim. Daha sonra filmi izlediğimde ise doğal olarak pişman oldum. Orada ben olabilirdim" ifadelerini kullandı.

Kaynak: beinsports.com.tr / Dış Haberler