Hamburg ağır yaralı!

Hamburg ağır yaralı!
Galatasaray'ın UEFA Kupası'ndaki rakibi Hamburg, liderliği kaptırdı !.. Bu arada Bundesliga'da zirve yarışı yapan takımlardan Bayern Münich de haftayı kötü bir sonuçla kapattı !..

Bundesliga'da Hertha Berlin'in cumartesi maçında Monchengladbach'ı yenip maç fazlasıyla lider olmasının ardından gözler Hamburg-Wolfsburg maçına çevrilmişti. Galatasaray ile UEFA Kupası'nda eşleşmesiyle Türkiye için de önem kazanan maçta Hamburg, ilki penaltıdan olmak üzere Grafite'nun 12. ve 25. dakikada attığı gollerle 2-0 yenik duruma düştü. Haftaya lider giren hamburg 73'te Guerrero ile farkı 1'e indirmesine rağmen 2 dakika sonra Dzeko topu ağlara gönderdi ve Wolfsburg deplasmanda oynadığı maçtan 3-1'lik galibiyetle ayrıldı.
  
BAYERN ERİYOR!
Bundesliga'da son haftaların formsuz takımı Bayern Münich, Bremen deplasmanında da galip gelemedi !.. Hafta içinde Sporting Lizbon deplasmanında 5-0 ile şov yapan Bayern, Şampiyonlar Ligi'ndeki başarısını kendi liğine taşıyamadı. Rodrigues'in kırmızı kart görmesiyle Werder Bremen'in daha 15. dakikada 10 kişi kalması da Bayern'e yetmedi ve maç 0-0 sona erdi. Ligde son 6 maçında tek galibiyet alabilen Bayern 6. sıraya geriledi.
 
Bundesliga'da günün diğer maçında Stuttgart, Karlsruhe'yi deplasmanda 2-0 mağlup etti.