Haftada 1 milyon Euro'yu reddetti: "Çok param var"

Haftada 1 milyon Euro'yu reddetti: "Çok param var"
John Obi Mikel, eski takım arkadaşı Eden Hazard'ın Suudi Arabistan Ligi'nde oynamak için haftada 1.1 milyon eurodan fazla bir teklifi reddettiğini açıkladı.

Belçikalı eski yıldızla Chelsea'de beş sezon forma giyen Nijeryalı orta saha oyuncusu, Rio Ferdinand'ın sunduğu Vibe With Five programında çarpıcı açıklamalar yaptı. 

Eden Hazard'ın kendisine "Haftada bir milyon kazanacağım Suudi Arabistan'a gitmeli miyim, sonra ne yapmalıyım?" diye sorduğunu açıklayan Obi Mikel "Suudi Arabistan'a gitmek için iki veya üç teklif aldım. Mikel, çok param var. Hayatımı nasıl yaşadığımı biliyorsun. Çok fazla para harcamıyorum. Artık ailemle birlikte yaşayacak ve çocuklarımı büyütecek param var." dediğini söyledi.

Ekim 2023'te futbolu bıraktığını açıklayan 32 yaşındaki Eden Hazard, emeklilk açıklamasında "16 yıl boyunca oynadığım 700'den fazla maçın ardından profesyonel futbolculuk kariyerime son verme kararı aldım. Hayalimi gerçekleştirdim, dünyanın birçok sahasında oynadım ve eğlendim" ifadelerini kullanmıştı.

beinsports.com.tr / Dış Haberler