Guardiola: "Hala Arsenal'in gerisindeyiz"

Guardiola: "Hala Arsenal'in gerisindeyiz"
İngiltere Premier League'in 33. hafta karşılaşmasında Manchester City ile Arsenal karşı karşıya geldi. Şampiyonluk yolundaki çok önemli mücadelede kazanan, 4-1'lik skorla Manchester City oldu. 

MANCHESTER CITY - ARSENAL MÜCADELESİNİN ÖZETİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

Manchester City Teknik Direktörü Pep Guardiola, mücadele sonrasında açıklamalarda bulundu. 

Halen Arsenal'in gerisinde bulunduklarını belirten Guardiola, "Kazandık ama hala Arsenal'in gerisinde bulunuyoruz. Bundan sonra önümüzdeki üç maç çok ama çok önemli. Her maçtan sonra neler olacağını göreceğiz." şeklinde konuştu. 

İNGİLTERE PREMIER LEAGUE'DE OLUŞAN PUAN DURUMUNU İNCELEMEK İÇİN TIKLAYIN!


"Şampiyon olan taraf biziz"

Kazanma zorunluluklarının sürdüğünü belirten deneyimli çalıştırıcı, "İki sezondur şampiyon olan taraf biziz. Sezon başında bu durumu korumak için zamanımız olduğunu söylüyorduk ancak Arsenal için her maç finaldi. Oyuncularım kazanmaktan başka çare olmadığını fark ettikten sonra bunu sahada da gösterdiler. Kalan maçlar hiç kolay olmayacak. Neler olacağını hep birlikte göreceğiz." dedi. 

Pep Guardiola, "Kulübüm bana her zaman destek oluyor. Şampiyon olamadığımız sezonda bile desteklerini esirgemediler. Önümüzde çok kritik 3 maç var. Neler yapmak istediğimize bu maçlar karar verecek." diyerek sözlerini sonlandırdı. 

Ligde iki maç eksiği bulunan Manchester City, Arsenal'in 2 puan gerisinde yer alıyor. 

İNGİLTERE PREMIER LEAGUE ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN