Galatasaray'la anılıyordu, Cristiano Ronaldo araya girdi!

Galatasaray'la anılıyordu, Cristiano Ronaldo araya girdi!
Yaz transfer dönemide ismi sıkça Galatasaray ile anılan Rafael Leao için Cristiano Ronaldo'nun isteği doğrultusunda Al-Nassr'ın devreye girdiği iddia edildi.

Fichajes'te yer alan habere göre; gelecek sezon Asya Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak için transfer planlamasına doğrudan dahil olan Ronaldo, Leao'yu kadroda görmek istediğini yönetime iletti.

YENİ MEYDAN OKUMA

Haberde Leao'nun da kariyerinde yeni bir meydan okumaya sıcak bakabileceği aktarılırken, Al-Nassr'ın ise Portekizli oyuncunun yeniden en iyi seviyesine ulaşabileceği ve kupalar için mücadele edebileceği uygun bir ortam yaratabileceği belirtildi.

2025/26 sezonunda Milan formasıyla tüm kulvarlarda 31 maça çıkan 26 yaşındaki sol kanat oyuncusu, 10 gol ve 3 asistlik performans sergiledi.

beinsports.com.tr / Dış Haberler

TRENDYOL SÜPER LİG ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN