Galatasaray, Tete ile anlaşmaya vardı! İşte sözleşme detayları...

Video yükleniyor...

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Galatasaray, geçtiğimiz günlerde Shakhtar Donetsk'ten ayrılan Tete ile sözleşme imzalamaya hazırlanıyor. 

Muhabirimiz Deniz Biricik'in aktardığı bilgiye göre sarı kırmızılılar, Brezilyalı futbolcu ile sözleşme konusunda anlaşmaya vardı. 

4 yıllık anlaşma

Oyuncunun sağlık kontrolünden geçirileceğini belirten Biricik, bu kontrollerin sonrasında ise 4 yıllık sözleşmeye imza atacağını belirtti. 

Geçtiğimiz sezonu Premier League'de tamamladı

Geçtiğimiz sezonun devre arası transfer döneminde Leicester City'ye kiralık olarak katılan 23 yaşındaki Brezilyalı futbolcu, İngiliz ekibinin forması ile 14 maça çıkarken, 1 golün altına imzasını atmıştı. 

Fenerbahçe oyuncuyla ilgili açıklama yayınladı

Oyuncunun ismi Fenerbahçe ile anılırken, sarı lacivertli kulüp geçtiğimiz saatlerde, "Futbolcu ve ekibi, geçtiğimiz günlerde Türkiye ziyaretinde bulunmuşlardır. Bu ziyaret esnasında adı geçen oyuncu, menajerleri tarafından kulübümüze önerilmiştir.

Kulübümüz muhtemel transfer ihtimaline istinaden şartları sorgulamış, ancak yapılan hukuki, finansal ve teknik değerlendirmeler sonucunda oyuncunun transferinin tarafımıza uygun olmadığı kanaatine varılmıştır." şeklinde bir açıklama yapmıştı.

SPOR TOTO SÜPER LİG ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN