Futbol efsaneleri Golazo Cup'ta buluşuyor!
Yayınlanma Tarihi 5 Ocak 2026 Pts 13:53
Güncelleme Tarihi 5 Ocak 2026 Pts 13:54
Türk futboluna damga vurmuş ikonik isimler Atiba Hutchinson, Mehmet Aurelio ve Ryan Babel, Golazo Cup organizasyonu ile yeniden sahalara dönüyor.
İstanbul’da düzenlenecek dev şölen, futbolseverlere unutulmaz bir nostalji rüzgarı yaşatacak.
Golazo Cup, futbolun efsane isimlerini dijital dünyanın dinamizmiyle birleştiren benzersiz bir turnuvaya ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Beşiktaş’ın unutulmaz "Ahtapot" lakaplı kaptanı Atiba Hutchinson, Fenerbahçe ve Milli Takım’ın orta sahadaki dinamosu Mehmet Aurelio ile hem yeteneği hem de renkli kişiliğiyle tanınan Johan Elmander Golazo Cup kapsamında futbolseverlere büyük bir sürpriz yapacak.
EFSANELER YENİDEN AYNI SAHADA
Futbolu bıraktıktan sonra da Türkiye ile bağlarını koparmayan dev isimler, Volkswagen Arena’nın atmosferinde yeteneklerini sergileyecek. Turnuvanın en büyük sürprizi ise bu efsanelerin sadece birer konuk değil, bizzat saha içinde takımlara liderlik edecek isimler arasında yer alması. Futbolseverler, yıllarca hayranlıkla izledikleri bu yıldızları çok daha yakın bir mesafeden izleme şansı yakalayacak.
FUTBOL, MÜZİK VE EĞLENCE BİR ARADA
Golazo Cup, sadece bir futbol turnuvası olmanın ötesine geçerek bir festival havasında planlanıyor. Atiba, Aurelio ve Elmander gibi isimlerin yanı sıra dijital dünyanın en popüler içerik üreticilerinin de sahada olacağı organizasyonda; özel şovlar, müzik performansları ve interaktif etkinlikler yer alacak.
VOLKSWAGEN ARENA’DA TARİHİ RANDEVU
8-11 Ocak tarihleri arasında gerçekleşecek olan turnuva, klasik futbol kurallarının dışına çıkan heyecan verici formatıyla dikkat çekiyor. Efsane futbolcuların tecrübeleriyle genç yeteneklerin enerjisinin çarpışacağı Golazo Cup biletleri, şimdiden büyük ilgi görmeye başladı.
Golazo’yu hayata geçiren girişimciler Burak Sağlık ve Haluk Arslantaş, bu yılki organizasyonda YouTube ile önemli bir iş birliğine imza attıklarını duyurdu. Barış Üstündağ ise organizasyonun tüm prodüksiyon tarafında ilk kez denenecek teknolojik yenilikler yapacaklarını söyledi.
Sağlık ve Arslantaş, geçtiğimiz yıl organizasyonun anlık 98 bin izleyiciye ulaştığını hatırlatarak, bu yıl 60’ın üzerinde yayıncının katılımıyla YouTube üzerinden anlık 250 bin izleyiciye ulaşarak rekor kırmayı hedeflediklerini ifade etti.