Fred: "Bu durum biraz canımı sıkıyordu..."

Video yükleniyor...

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de forma giyen yıldız futbolcu Fred, sarı lacivertli kulüpte geçirdiği günler hakkında dikkat çekici açıklamalarda bulundu. 

Fenerbahçe'nin resmi sosyal medya hesabında yayınlanan bir videoda Türkiye'de geçirmekte olduğu günler hakkında konuşan Fred, "Brezilya'da ilk profesyonel kulübüm olan Internacional takımında oynuyordum. Shakhtar'dan teklif geldikten sonra ailem ile durumu konuştum. Benim için adaptasyon anlamında iyi oldu çünkü takımda çok fazla Brezilyalı futbolcu vardı. Shakhtar Donetsk'te tam 5 yıl oynadım. Sonrasında ise Manchester United teklifte bulundu. Geri çevirmeyi düşünmedim bile. İngiltere Premier League'de dünya çapında bir kulüpte oynamak büyük bir zevkti." ifadelerini kullandı. 

"Herkes çok iyi şeyler söyledi"

Yıldız futbolcu, "Manchester United'da geçirdiğim beş yılın ardından ise Fenerbahçe'nin teklifi geldi. İstanbul'da yaşamış çok fazla insana şehri sordum. Herkes çok iyi şeyler söyledi. Çok fazla düşünmeden hemen geldim. Fenerbahçe, Türkiye ve dünya çapında çok büyük bir kulüp... İstanbul da çok büyük bir şehir." şeklinde konuştu. 

"Mutlu hissediyorum"

Brezilyalı yıldız, "Burada çok mutluyum, iyi adapte oldum. Burası çok hoşuma gidiyor. Ailem de burayı çok seviyor. Kendimi burada mutlu hissediyorum." dedi. 

"Biraz canımı sıkıyordu"

Trabzonspor'a attığı iki golü de değerlendiren Fred, "Gol atmak her zaman harika bir duygudur. Yanılmıyorsam 25 maç olmuştu ve hiç gol atmamıştım. Bu biraz canımı sıkıyordu çünkü gol atmak istiyordum. Önemli olan takım olarak kazanmamızdı. Özellikle böyle bir maçta gol atmak beni çok mutlu etti. 2 gol attım ve bu benim için harika bir histi. Bu şekilde gol atarak takımıma yardım etmeye devam etmek istiyorum. En önemlisi takımın şampiyonluk yolunda kazanarak devam etmesi." sözlerini söyledi. 

TRABZONSPOR - FENERBAHÇE MAÇININ ÖZETİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

Fred, "Saha içerisinde her zaman elimden gelenin en iyisini yapmaya devam etmek istiyorum." diyerek sözlerini sonlandırdı. 

Yaz transfer döneminde Manchester United'dan ayrılarak sarı lacivertli takıma imzayı atan Brezilyalı futbolcu, toplamda çıktığı 28 karşılaşmada 2 gol ve 8 asistlik performans sergiledi. 

TRENDYOL SÜPER LİG ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN