ÖZET | Fraport TAV Antalyaspor 0-1 Galatasaray

Video yükleniyor...

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında deplasmanda Fraport TAV Antalyaspor'u 1-0 mağlup etti.

Sarı-kırmızılılara üç puanı getiren golü 90. dakikada Bafetimbi Gomis kaydetti. Öte yandan Fredrik Midtsjö ise ilk asistini yaptı.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, bu sezon sarı-kırmızılı takıma katılan Abdulkerim Bardakcı, Fredrik Midtsjö, Sergio Oliveria ve Haris Seferovic’e Akdeniz ekibi karşısında görev verdi.

Kiralıktan dönen Yunus Akgün ve Emre Akbaba da ilk 11'de yer aldı.

FTA Antalyaspor'da ise yeni transferlerden Ömer Toprak ve Soner Aydoğdu ilk 11'de forma giydi.

Maçtan öne çıkanlar

21. dakikada Oliveria'nın pasıyla ceza sahası dışında topla buluşan Van Aanholt’un sert vuruşunda kaleci Boffin, meşin yuvarlağı güçlükle kornere çeldi. İzlemek için tıklayın!

32. dakikada sağ kanatta ceza sahası içinde son çizgiye inen Yunus Akgün'ün rakiplerini geçtikten sonra yerden vurduğu topu kaleci Boffin, ayaklarıyla kornere gönderdi. İzlemek için tıklayın!

37. dakikada serbest vuruşu kullanan Oliveria’nın şutunda top Antalyasporlu savunma oyuncularına çarptıktan sonra Kerem’in önünde kaldı. Bu futbolcunun sert şutunda top yan direğe çarptıktan sonra oyun alanına döndü. Meşin yuvarlağı savunma oyuncuları tehlikeli bölgeden uzaklaştırdı. İzlemek için tıklayın!

39. dakikada hızlı gelişen Antalyaspor atağında Haji Wright, rakibini çalımladıktan sonra kaleci Muslera ile karşı karşıya kaldı. Wright, kaleciyi de çalımlamaya çalışınca Muslera yatarak topun sahibi oldu. İzlemek için tıklayın!

45+3. dakikada uzun pasla defansın arkasına sarkarak ceza sahasına giren Haji Wright, Muslera’nın müdahalesiyle yerde kaldı. Hakem Atilla Karaoğlan, penaltı noktasını gösterdi. Penaltıyı kullanan Luiz Adriano’nun vuruşunda meşin yuvarlağı kaleci Muslera kurtardı. İzlemek için tıklayın!

Emre Akbaba 63. dakikada ceza sahası dışı sağ çaprazdandan sol ayağıyla vuruşunu yaptı. Kaleci Boffin topu kornere çeldi. İzlemek için tıklayın!

Galatasaray 90. dakikada golü buldu. Midtsjö'nün pasıyla ceza sahası içi sol çaprazında topla buluşan Gomis sağ ayağıyla uzak köşeye vurdu ve takımını öne geçirdi. İzlemek için tıklayın!

 
Süper Lig Özetler İÇİN TIKLAYIN