Fransa ve Almanya'da şampiyonluk için geri sayım

Video yükleniyor...

Paris Saint-Germain ile Bayern Münih artık şampiyonluğun eşiğinde. İki takımın da bu hafta içinde mutlu sona ulaşma ihtimalleri bulunuyor.

Avrupa'nın önde gelen liglerinde artık sona yaklaşılıyor. Tüm sezon boyunca beIN SPORTS ekranlarından futbolseverle buluşan Fransa Ligue 1 ve Almanya  Bundesliga'da artık şampiyonların adı konuyor. İki ligde de zirvede yer alan takımlar ipi göğüslemeye sadece bir adım uzaklıkta.

Ligue 1'de hafta içi mesaisinde Angers'a konuk olacak Paris Saınt-Germain, şampiyonluğunu deplasmanda ilan edebilir. Messi - Neymar ve Mbappe'nin önderlik ettiği Paris ekibi sahadan galibiyetle ayrılıp, takipçisi Marsilya da Nantes'a kaybederse şampiyon olacak. 33. Hafta öncesinde Paris Saint-Germain'in 74, Marsilya'nın da 59 puanı bulunuyor.

Şampiyonluğa çok yakın olan bir diğer takım da Bayern Münih. Bundesliga'da 30 hafta sonunda hanesine 72 puan yazdıran Julian Nagelsmann'ın öğrencileri, bu hafta sonu konuk edecekleri Borussia Dortmund'un 9 puan önünde yer alıyor. Bayern rakibini seyircisi önünde yenmesi halinde üst üste 10. kez şampiyon olacak.