"Fransa Mbappe'den ibaret değil"

Video yükleniyor...

2018 Dünya Kupası'nda final bileti için Fransa'nın karşısına çıkacak Belçika'da Nacer Chadli ve Thomas Vermaelen, bu tura gelene kadar başardıklarından gurur duyduklarını ve final için mücadele edeceklerini söyledi..

Ne kadar güçlü bir ekibe sahip olduklarını kanıtladıklarını söyleyen Nacer Chadli "Brezilya maçında büyük bir adım attık. Bu bize ciddi bir öz güven sağladı ve herkese neler yapabileceğimizi gösterdik. 11 milyonluk küçük bir ülkeden geliyoruz ve başardıklarımızla gurur duyuyoruz. Daha da fazlasını yapabilecek güçteyiz." şeklinde konuştu.

Rusya'da Avrupa takımlarının daha başarılı olduğuna dikkat çeken Chadli "Çoğunlukla bu turlarda Güney Amerika takımlarını görürdük ancak bu kez sadece Avrupalılar yarı final görmeyi başardı. Bu biraz da şansla ilgili ancak şu anki tablo Avrupalıların bir adım daha iyi oynadığını gösteriyor." dedi.

Fransa'nın güçlü bir kadroya sahip olduğunun altını çizen Thomas Vermaelen ise "Sanırım insanlar sürekli Kylian Mbappe'den söz ediyor ancak Fransa'nın çok farklı oyuncuları var. Örneğin Ousmane Dembele'nin ne kadar tehlikeli bir oyuncu olduğundan bahsedebiliriz. Olivier Giroud gibi ceza alanında çok etkili bir isme sahipler. Ya da insanlar Kante'nin bu takıma katkısını unutabiliyor. Mbappe şu an müthiş bir turnuva geçiriyor ancak Fransa takım olarak çok dikkat edilmesi gereken bir ekip" ifadelerini kullandı.