"Fiziksel anlamda kendimi iyi hissediyorum"

Video yükleniyor...

Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında Fenerbahçe ile VavaCars Fatih Karagümrük karşı karşıya geldi. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan mücadeleyi sarı lacivertli takım 2-1 kazandı.

Mücadelenin ardından Fenerbahçeli futbolcular beIN SPORTS mikrofonlarına konuştu.

Fred: "İyi bir maç çıkarttık. İkinci yarı iyi reaksiyon gösterdik, ilk yarıda seviyemizin altındaydık. Soyunma odasında neleri düzeltmemiz gerektiğini konuştuk. İyi bir sonuç aldık. Şampiyonluk hedefimize ulaşabilmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Fiziksel anlamda kendimi iyi hissediyorum. Geri döndüğüm için çok mutluyum."

Edin Dzeko: "Son zamanlarda maçlara birazcık yavaş başlıyoruz. Çok pas hatası yapıyoruz. İlk yarı böyleydi. Top kaybı sonrası ilk golü yedik. İlk golü yedikten sonra maçı çevirmek daha zordur ama uyanmak için ilk golü yememiz gerekiyordu belki de. İkinci yarıda iyi oynadık. Hatta maçı erken koparabilirdik. Bunu yapabilecek şanslar yakaladık. En önemlisi 3 puan almaktı. Karagümrük iyi bir takım. Ligde bulundukları konumu hak etmiyorlar. Fenerbahçe zaten bu yüzden beni getirdi. Ben de elimden gelen her şeyi yapmaya çalışıyorum. Sadece gol atarak değil saha içinde elimden gelen her şeyi yaparak, savaşarak katkıda bulunmaya çalışıyorum."

Michy Batshuayi: "Açıkçası komplike ve zor bir maçtı. İlk yarı kötüydük, kabul etmek gerek. İkinci yarı çok daha iyi oynadık. Devre arasında maçla ilgili çok konuştuk ve hocamız, bize gerçekleri anlattı. Bir şeyleri değiştirmeliydik ve değiştirdik, güçlü bir reaksiyon gösterdik. İkinci yarı Fenerbahçe'nin gücünü sergiledik!"