Ferdi Kadıoğlu'dan Alioski yorumu

Video yükleniyor...

Fenerbahçeli oyuncu Ferdi Kadıoğlu, UEFA Avrupa Ligi'nde karşılaşacakları Slovecka maçı öncesinde düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Bir önceki maçta aldıkları üzüntülü skoru, yarınki maçta iyi oynayarak telafi itmek istediklerini kaydederek, "İyi bir maç olacak. Onlar tecrübeli bir takım, onları küçümsememek lazım. Onlara karşı iyi bir planımız var ve planımıza sadık kalıp galip gelmek istiyoruz." dedi.

"Alioski iyi bir oyuncu"

Yeni sol bek Alioski'nin transferinden sonra ileride oynama imkanı doğması konusunu hocasıyla konuşup konuşmadığı sorulan Kadıoğlu, "Takımımıza yeni bir oyuncu katıldı. İyi bir futbolcu. Bence kaliteli oyuncularımızın olması iyidir. Sorduğunuz konuyla ilgili hocamızla henüz konuşmadık ama ilerde konuşacağız." ifadesini kullandı.

Ferdi Kadıoğlu, taraftara mesajının ne olacağı sorusuna karşılık da "Herkes için hayal kırıklığı oldu Kiev maçı. Ama devam etmemiz, önümüze bakmamız gerekiyor. Taraftara desteği için minnettarız. Onların desteğiyle daha güçlüyüz, baskı kurabiliyoruz. Yarınki maçta da baskıyı hissettireceğiz." değerlendirmesinde bulundu.