Fenerbahçe'nin Lookman için yaptığı teklif ortaya çıktı! Flaş iddia
Yayınlanma Tarihi 6 Ocak 2026 Sal 16:03
Güncelleme Tarihi 6 Ocak 2026 Sal 16:04
Devre arası transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek isteyen Fenerbahçe'nin Ademola Lookman için Atalanta'ya yaptığı teklifi duyurdular.
Sport Mediaset muhabiri Orazio Accomando'nun haberine göre; sarı-lacivertli yöneticiler, Lookman'ı zorunlu satın alma opsiyonuyla kiralamak istiyor.
5+37 MİLYON EURO
Bu bağlamda Fenerbahçe'nin 5 milyon Euro bedelle kiralama + 37 milyon Euro zorunlu satın alma opsiyonu içeren bir teklifte bulunduğu iddia edildi.
Atalanta yönetiminin oyuncuyu bonservisiyle beraber devre arasında satmaktan yana olduğu ancak ilerleyen günlerde bu durumun değişebileceği kaydedildi.
BU SEZONKİ PERFORMASNSI
2025/26 sezonunda teknik ekiple yaşadığı problemler sebebiyle yeteri kadar forma şansı bulamayan Nijeryalı hücum oyuncusu, 16 maçta 1153 dakika sahada kaldı. 28 yaşındaki futbolcu bu süreçte 3 gol attı ve 1 asist yaptı.
beinsports.com.tr / Dış Haberler