Fenerbahçe'den son gelişmeler burada! Leao, Garcia, Fred, Kante...

Video yükleniyor...

Fenerbahçe’de transfer çalışmalarına ilişkin yeni gelişmeler yaşanıyor.

beIN SPORTS Muhabiri Onur Çubukçu, sarı-lacivertli takımın kadro planlaması ve transfer gündemine dair son bilgileri aktardı.

LEAO İÇİN İTALYA’DA MASAYA OTURULACAK

Fenerbahçe’nin transfer gündemindeki Rafael Leao için Górnik Zabrze rövanşının ardından hareketliliğin artması bekleniyor.

Sarı-lacivertli yöneticilerin, Leao’nun temsilcisi ve Milan yönetimiyle görüşmek üzere İtalya’ya gitmeyi planladığı belirtildi. Görüşmelerde Fenerbahçe’nin teklifini netleştirmesi ve resmi pazarlıklara başlaması bekleniyor.

Milan’ın Portekizli oyuncu için 40 milyon Euro civarında bonservis istediği, bonuslarla birlikte beklentinin 50 milyon Euro’ya kadar çıkabileceği kaydedildi.

Fenerbahçe’nin Leao’ya çeşitli bonusların da bulunduğu 5 yıllık bir sözleşme paketi hazırladığı aktarıldı. Görüşmeleri yönetim kurulu üyesi Cihan Kamer’in yürütmesinin beklendiği belirtildi.

YALANLAMA RESMİ TEKLİFTEKİ RAKAMLARA YÖNELİK

Fenerbahçe’nin Leao için yaklaşık 100 milyon Euro tutarında teklif yaptığı yönündeki haberleri yalanladığı hatırlatıldı. Çubukçu, kulübün açıklamasının sosyal medyada yer alan bonservis ve maaş rakamlarına yönelik olduğunu söyledi.

Şu ana kadar yapılan temasların sözlü olduğunu belirten Çubukçu, resmi teklif sunulmadığı için kulübün bu yönde açıklama yapmasının normal olduğunu ancak önümüzdeki günlerde somut görüşmelerin başlamasının beklendiğini dile getirdi.

GONZALO GARCIA İÇİN KİRALAMA FORMÜLÜ

Fenerbahçe’nin U23 kontenjanına uygun oyuncular için de çalışmalar yürüttüğü belirtildi. Sarı-lacivertlilerin, Real Madrid forması giyen 22 yaşındaki Gonzalo Garcia için sözlü teklif yaptığı öne sürüldü.

Fenerbahçe’nin bonservis teklifinden çok kiralama formülü üzerinde durduğu ifade edildi. Garcia’nın transfer edilmesi halinde Sidiki Cherif'in takımdan ayrılma ihtimalinin güçleneceği, oyuncuyla Hamburg’un da aralarında bulunduğu 4 Avrupa kulübünün ilgilendiği kaydedildi.

AMRABAT’A 15 MİLYON EUROLUK TEKLİF

Geçen sezonu kiralık olarak başka bir takımda geçiren Sofyan Amrabat için Suudi Arabistan’dan teklif geldiği bildirildi. Al Ittihad’ın bonuslarla birlikte 15 milyon Euro önerdiği, bunun Fenerbahçe’ye ulaşan en yüksek teklif olduğu kaydedildi.

Sarı-lacivertli yönetimin teklifi henüz kabul etmediği ancak değerlendirme aşamasında olduğu belirtildi.

İSMAİL KARTAL'DAN RAPOR

Teknik direktör İsmail Kartal’ın, Gornik Zabrze karşılaşmasının ardından yönetime kapsamlı bir kadro raporu sunacağı belirtildi. Kartal’ın kadroda düşünmediği oyuncuları bu raporla yönetime bildireceği, ayrılacak isimlere yönelik çalışmaların da rövanşın ardından hız kazanacağı aktarıldı.

FRED VE KANTE İÇİN MAAŞ İNDİRİMİ DETAYI

Fenerbahçe’de yüksek maaşlı oyuncuların geleceğinin de İsmail Kartal’ın raporunun ardından netleşmesi bekleniyor.

Fred’in daha önce gönderilebilecek oyuncular arasında bulunduğu ancak İsmail Kartal’ın Brezilyalı futbolcuyu takımda tutmak istediği ifade edildi. Fred’in de Kartal’ın göreve gelmesinin ardından Fenerbahçe’de kalmaya daha sıcak baktığı kaydedildi.

N’Golo Kante’nin ise henüz İsmail Kartal tarafından değerlendirilmediği belirtildi. Kante’nin maaşında indirime gitmeyi kabul etmesi halinde Fransız oyuncunun takımda kalıp Fred’in gönderilme ihtimalinin güçlenebileceği aktarıldı.

TALISCA’YA HULL CITY İLGİSİ

Yabancı oyuncu kontenjanı ve yüksek maaşı nedeniyle Anderson Talisca’nın geleceğinin de belirsiz olduğu ifade edildi.

İngiltere Championship ekiplerinden Hull City’nin Talisca’ya teklif yaptığı iddia edilirken, şu an için somut bir gelişme bulunmadığı belirtildi.

EDERSON’A JUVENTUS TALİP

Ederson için Juventus’un ilgisinin bulunduğu bildirildi. İtalyan kulübünün Brezilyalı kaleci için henüz Fenerbahçe’ye resmi teklif ya da görüşme talebi iletmediği ancak oyuncuyla ilgilendiği kaydedildi.

AKE'NİN SON DURUMU

Yeni transfer Nathan Ake’nin yaşadığı ağrıların ciddi olmadığı belirtildi. 

İlk maçın ikinci yarısında tedbir amacıyla oyundan alınan deneyimli futbolcunun salonda çalışmalara başladığı, sahadaki bireysel çalışmalarının ardından takıma dönmesinin beklendiği kaydedildi. 

Ake’nin Gornik Zabrze ile oynanacak rövanş maçında ilk 11’de görev almasının planlandığı ifade edildi.

LIVAKOVIC İÇİN EN GÜÇLÜ ADAY OLYMPIAKOS

Dominik Livakovic’in de takımdan ayrılması beklenen oyuncular arasında yer aldığı ifade edildi. Fenerbahçe’nin Olympiakos ile belirtilen rakamlar üzerinden anlaşma sağlandığı yönündeki haberleri yalanladığı hatırlatılırken, Hırvat kalecinin transferi için en güçlü adayın Yunanistan temsilcisi olduğu aktarıldı.