Fenerbahçe'de Sidiki Cherif fırtınası!


Fenerbahçe'nin genç santrforu Sidiki Cherif, üst üste bulduğu gollerle yükselişe geçti.

Sarı-lacivertlilerin devre arasında Lig 1 ekiplerinden Angers'ten satın alma opsiyonuyla kadrosuna kattığı 19 yaşındaki golcü, Antalyaspor ile Gaziantep Futbol Kulübü maçlarının ardından Samsunspor filelerini de havalandırdı. Sidiki Cherif, sarı-lacivertlilerin oynadığı son 3 resmi maçta da ağları sarsmayı başardı.

Sezonun ilk yarısını geçirdiği Angers'te 20 maça çıkan Fransız futbolcu, takımına 4 gollük katkı sağlamıştı... Fenerbahçe'de Youssef En Nesyri ve Jhon Duran'ın ayrılığı sonrası forvet pozisyonunda yalnız kalan Sidiki Cherif, Samsunspor'a karşı attığı galibiyet golüyle takımına üç puanı getiren isim oldu.

UEFA Avrupa Ligi'nde Nottingham Forest'e karşı iki maçta 1 asist yapan 19 yaşındaki futbolcu, Türkiye Kupası'nda çıktığı ilk maçında da Gaziantep Futbol Kulübü filelerini havalandırdı... Trendyol Süper Lig'de ikisi ilk 11'de olmak üzere 5 maçta şans bulan Cherif, takımına iki gollük katkıda bulundu.

Fenerbahçe'nin defansif orta saha oyuncusu Matteo Guendouzi de Trendyol Süper Lig'deki ilk golünü attı. Sarı-lacivertlilerin, Samsunspor maçının 15. dakikasında takımının golünü atan Fransız orta saha, Süper Kupa'da da Galatasaray filelerini havalandırmıştı.