Depremzede taraftar, imzalı formasını satışa çıkardı

Video yükleniyor...

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından bulduğu testereyle enkazdan kurtulmaya çalışırken, Fenerbahçe'nin marşıyla motive olduğunu belirten Ankaralı Adnan Fırat Albayram, Fenerbahçeli futbolcuların kendisi için imzaladığı formayı depremzedeler yararına satışa çıkardı.

Albayram, sosyal medya hesabından görüntülü mesaj paylaşarak, kendisine telefonla geçmiş olsun dileklerini ileten Fenerbahçeli futbolcu İrfan Can Kahveci'nin takım arkadaşlarıyla beraber imzaladığı formayı gönderdiğini anlattı.

Kendisi için çok özel olan bu formayı açık artırmayla satışa çıkardığını belirten Albayram, elde edilecek gelirin depremzedelerin barınma, yemek ve temizlik ihtiyaçları için kullanılmasını istedi.

Kızılay, AFAD veya AHBAP'a en yüksek tutarı bağışlayacak kişiye formayı göndereceğini aktaran Albayram, "İnşallah destekler olur, bu forma en çok destek veren kişiye gider ve herhangi bir insana yardımımız olur. Ben evimde sıcaktayım ama orada insanlar çok üzgün. Bu forma benim duvarımda olacağına insanların yanında olsun." dedi.

İrfan Can'dan Adnan Fırat'a imzalı forma sözü