Fatih Terim'den transfer açıklaması!

Video yükleniyor...

Fatih Terim'in başına geçtiği Panathinaikos, Pas Giannina'yı 2-0 mağlup etmişti.

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında tecrübeli çalıştırıcı Fatih Terim takımla birlikte çıktığı ilk maçta galibiyeti ve transfer döneminde Yunan ekibinin hedeflerine dair açıklamalarda bulundu.

İşte Terim'in açıklamalarından öne çıkanlar:

"OYUNCULARIM ÇOK İYİ OYNADI"

"Öncelikle burada olmaktan dolayı çok mutluyum ve oyuncularımı performanslarından dolayı tebrik ediyorum. İyi bir başlangıç yaptık ve gelişeceğiz. Bir süredir buradayım ama oyuncularım iyi oynadı. Çok az birlikte çalıştık ama 3 puan aldık. Panathinaikos taraftarları bu akşam mutlu olmalı ve biz de daha iyi olmaya devam edeceğiz" 

"TRANSFER YAPMIŞ OLMAK İÇİN YAPMAYACAĞIZ"

"Transfer yapmış olmak için transfer yapmayacağız. Stoper bölgesine bir veya iki hamle yapabiliriz. O bölgeye sol ayaklı bir oyuncu istiyorum. Büyük resim için her oyuncuyu çok hızlı bir şekilde görmeye ve tanımaya çalışıyorum. Umarım en kısa zamanda gerçekleşir. Başkan Bay Giannis sürekli olarak bu pozisyonu doldurmaya çalışıyor"

"BUNA ALIŞMALARI LAZIM"

"Aitor yorulana kadar ona maç boyunca "8 "de oynamasını söyledim. Buna alışmaları lazım, her oyuncu her yerde oynayabilir. Ayrıca Filip ve bugün bizimle olmayan sol bekimiz (Juancar) ve Fikay var. Bugün onu oynatabilirdim, sol bek oynatmayı düşündüm ama orta sahayı bozmak istemedim. Takıma yeni oyuncular gelecek ve uyum sağlayacaklar"

TRENDYOL SÜPER LİG ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN