Fatih Terim: "Meydan okumaya geldim"

Fatih Terim: "Meydan okumaya geldim"
"Şampiyonlar Ligi müziğini dinlemeyi ümit ediyorum"

"Önce bir defa, önceki görev yapan hocamıza bana iyi bir takım bıraktığı için teşekkür ederim. Ancak futbol böyle bir şey, zaman zaman ayrılıklar, beraberlikle olabiliyor. Şahsımla ilgili söylediği güzel şeylere teşekkür ederim. Kendisine teşekkür ediyorum. Onun bulunduğu yerden daha ileriye taşımak için, daha ilerisi lig şampiyonluğu var gücümüzle çalışacağız. Şampiyonlar Ligi müziğini de Panathinaikos Stadyumu'nda dinlemeyi ümit ediyorum. Herkesin bir oyun felsefesi oyun anlayışı var. Bu kadar kısa dönem içinde hem oyuncuları tanıyacağız, hem yeni alışkanları bir arada tutmak çok kolay değil ama yapmaya çalışacağız bunu en kısa zamanda. Zaten hemen maçımız var. Benim şöyle bir felsefem var, eğer büyük takımdaysanız, bütün kupalara talip olmalısınız."

"Meydan okumaya geldim"

"Şampiyonluk konusunda tecrübeliyim diyebilirim. Bir defa söyleyeyim, hiç kolay olmaz. Açıkçası ben buraya meydan okumaya da geldim. Bir hikaye yazmaya geldim. Bu konuda benimle aynı düşüncede olan bir başkan var. Şampiyon olmak istiyorsanız, şampiyon gibi düşünmelisiniz. Biz de şöyle yapacağız, açıkçası benim heyecanım ve coşkum şu anda en yüksek seviyede. Yarın akşam sayın başkan ve yöneticilerimiz, teknik heyet, futbolcularla ve aileleriyle bir yemek yiyeceğiz. Takımımızın büyük bir aile olduğunu düşünüyorum. Şampiyonluk içi o büyük aileye ihtiyaç var."

"Takımımızın neye hasret olduğunu biliyorum"

"Panathinaikos taraftarlarının, takımımızın neye hasret olduğunu biliyorum. Onun için çok çalışacağız. Eksik yerleri bir an önce mümkünse onaracağız. Zaman içerisinde bu değişikliği göreceksiniz. O yüzden hiçbir kuşkum yok. Şu 3-4 gün antrenman periyodunda çok daha ümitlendim. Oyuncular çok iştahlı, çok aç. Türkiye'de neredeyse şampiyon olmadığım yıl çok azdır. Her gittiğim yerde de belki öyle. Taraftarımızın ne istediğini biliyorum. Çünkü sayın başkan da bana çok iyi izah etti."