Erling Haaland kapışması! Görüşmeler başlıyor

Erling Haaland kapışması! Görüşmeler başlıyor
İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester City, golcü futbolcu Erling Haaland'ı takımda tutmak için harekete geçti.

Telegraph'ta yer alan habere göre; Manchester City, Real Madrid'in Erling Haaland'a olan ilgisinin önüne geçebilmek için Norveçli golcüye yeni sözleşme teklif etmeye hazırlanıyor.

2022'de Borussia Dortmund'dan City'e transfer olan 23 yaşındaki golcünün babası Alf-Inge, daha önce yaptığı açıklamada Haaland'ın en fazla 3-4 yıl İngiltere'de kalmak istediğini çünkü yeteneklerini farklı tüm liglerde kanıtlamak istediğini belirtmişti. Oyuncunun menajeri de daha önce Real Madrid'i oyuncular için bir "rüya ülkesi" olarak tanımlamıştı.

"Uzun yıllar bizimle kalmasını istiyoruz"

Öte yandan Manchester City'den ismi açıklanmayan bir kaynak Erling Haaland'ı uzun yıllar takımda tutmak istediklerini söyledi.

Konuya ilişkin açıklamada, "Doğru zamanda onun geleceği hakkında görüşme yapacağız. Uzun yıllar bizimle kalmasını istiyoruz. Bu yıl görüşmeler gerçekleşebilir ama henüz resmi bir gelişme yok. Erling burada olduğu için mutlu, biz de onunla mutluyuz. İşler yolunda gidiyor. Sadece kendi başarısına değil, kolektif olarak kazanmayı da istiyor." ifadeleri yer aldı.

Norveçli golcu, bu sezon Manchester City formasıyla çıktığı 11 maçta 8 kez ağları havalandırdı.

beinsports.com.tr / Dış Haberler