Eriksen futbola Premier Lig ile dönüyor

Eriksen futbola Premier Lig ile dönüyor
2020 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda geçirdiği rahatsızlık ile akıllara kazınan Danimarkalı milli futbolcu Christian Eriksen, 7 aydır futboldan uzak kalmıştı. 

Futbola tekrar dönmek isteyen ve çalışmalarını tek başına sürdüren Eriksen'e, Brentford başta olmak üzere birçok İngiliz kulübünün talip olduğu belirtiliyor. 

Serie A'da oynamasına izin verilmedi

Serie A yönetiminin geçirdiği kalp rahatsızlığı nedeniyle ligde futbol oynamasına izin vermediği Eriksen, Inter kulübü ile yollarını ayırmıştı. Brentford yetkililerinin yıldız oyuncu ile görüşüp gelecek planları hakkında bilgi aldıkları öğrenildi.

Brentford'un teknik direktörü Thomas Frank ve milli takımdan arkadaşları Christian Norgaard ve Mathias Jensen'in de Danimarkalı olması siyah kırmızılı ekibin elini güçlendiriyor. 

Katar'a gitmek istiyor

Eriksen, ülkesinde verdiği bir röportajda futbola dönmek ve milli takımı ile birlikte 2022 Dünya Kupası'nda oynamak istediğini, fiziksel olarak buna hazır olduğunu belirtmişti.

Yıldız oyuncu, kariyerinde 6,5 yıl Tottenham forması ile İngiltere Premier Lig'de top koşturmuştu. Danimarkalı orta saha, daha sonrasında 2019-2020 sezonunun devre arasında Inter'e transfer olmuştu.

Kaynak: beinsports.com.tr / Dış Haberler